Spesialister på tilhengere, hage- og parkmaskiner!

 

Verksted

 

Fagkunnskap

Vi tør påstå at vi har de beste verkstedene med de beste mekanikerne innen vårt fagområde. Våre mekanikere har fagkunnskap og engasjement i jobben, noe som gjenspeiler seg i kvaliteten på arbeider utført ved alle våre verksteder. Våre ansatte har gjennomgått kurs hos våre merkevareleverandører for å kunne kalle seg sertifiserte mekanikere. Vårt engasjement er din sikkerhet. Handler du hos oss så kan du være sikker på at kvaliteten er ivaretatt, og at du har trygghet gjennom våre verksteder om uhellet skulle intreffe. Vi tilbyr derfor også sesonglagring inkludert service, slik at du ivaretar dine hagemaskiner år etter år.

Service

Vi utfører service på alle typer hageredskaper. Kontakt oss for mer informasjon og timebestilling.

Reparasjon

Har du hageredskaper som har behov for reparasjon og ettersyn? Ved vårt verksted finner du kvalifisert fagpersonell som utfører service og vedlikehold. Ta kontakt for mer informasjon og timebestilling.

 

Delelager

Vi fører et godt utvalg av deler til  hagemaskiner. Har vi ikke delen, så skaffer vi den. Ta kontakt for delebestilling, eller kom innom en av våre avdelinger om du trenger hjelp til å finne riktig del.

Garanti

Vi gir 3 måneders garanti på alle servicer og reparasjoner utført ved våre verksteder.

Godkjenninger

Våre mekanikere er fagutdannede med godkjenning fra våre merkevareleverandører. Dette kvalitetssikrer alle servicer og reparasjoner som foretas ved våre verksteder.

Sesonglagring

Vi tilbyr sesonglagring av hageredskaper hos alle våre avdelinger. Dette inkluderer service slik at du alltid er trygg på at redskapene er klar for neste sesong.