Spesialister på tilhengere, hage- og parkmaskiner!

Tysse 6282 er en norskprodusert kvalitetstilhenger fra landets største tilhengerprodusent. Med en totalvekt på 1300 kg og boggie aksling så får man en allsidig og lettkjørt tilhenger man kan kjøre med førerkort klasse B. Når du kjøper henger hos oss får du trygghet med på kjøpet. Vi er eksperter på Tysse tilhengere og har egne verksteder med sertifiserte mekanikere, og har stort utvalg med reservedeler om uhellet er ute.

Hengeren kan du enkelt kjøpe i vår nettbutikk

Retningsstabil ved rygging

Varehenger 6282 er en praktisk varehenger i kategorien FRITID. Med sitt kassemål (L x B x H) på 250 x 150 x 35 cm får du plass til alt som trengs til fritidsbruk. Denne modellen har bremser. Ellers har den også mange andre brukerfordeler. Blant disse er langt v-drag (150 cm fra forkarm til kule), som gir bedre stabilitet, retningsstabilitet og reduserer risiko for skade på bil. Det gjør særlig rygging lettere. Kjøp tilhengeren her.

Solide surrefester

Tysse anvender innfesting i tre punkter fra draget til rammen på hengeren. Når det kommer til selve kassen, er den dekket av en 12 mm bunnplate av høy kvalitet med sklisikker overflate. Da den er skrudd fast ligger den svært stødig, og det gjør også at den kan etterstrammes etter en tids bruk. På hver side av denne bunnplaten er det stålskinner med nedfelte, kraftige surreringer. Surreringer montert til finerplate eller i sidekarmer er i veien ved lasting og lossing, eller når en spar sand. Derfor er våre surrefester i stedet festet til en stålplate, noe som gir en mye bedre forankring enn når de festes i finér. Hvert surrefeste er godkjent for 400 kg. Kjøp tilhengeren her.