Spesialister på tilhengere, hage- og parkmaskiner!
tulipan-blomstring
Nå er det vår

Her finner du tips og råd om valg av produkter som hjelper deg å gjøre hagearbeidet enklere.

En god høytrykksvasker rengjør i dybden.

Skal du rengjøre produkter eller en platting av tre, så må du huske at tre er mer sensitivt for høyt trykk. Prøv deg frem med trykk og avstand for å unngå skader som feks. flising. Jobb med treets fiberretning for best resultat. Terrasse og platting rengjøres enklest med en terrassevasker. Hardere overflater som mur og metall tåler som regel høyere trykk, men prøv deg alltid frem på et lite område når du går i gang med jobben. Det finnes også ulike midler man kan ha på de ulike overflatene for å løsne smuss, alger o.l. Dette gjør jobben enklere og man kan ofte redusere trykket og beholde fine overflater. En oversikt over vårt gode tilbud av høytrykksvaskere finner du i vår nettbutikk.

Derfor anbefaler vi batteriverktøy

Nå trenger man ikke lenger å plage naboen med støy fra hagemaskiner. Om du ennå ikke har testet en batteridrevet motorsag, gressklipper, hekktrimmer, ryddesalg eller løvblåser så er tiden inne. Alle disse verktøyene har flere fordeler fremfor tradisjonelle hagemaskiner. De er stillegående, lettere i vekt og miljøvennlige. Se vårt utvalg av batteridrevne produkter i nettbutikken, eller kom innom en av våre forhandlere og se vårt utvalg av batteridrevne hagemaskiner.

Asker

Her finner du informasjon om vår avdeling i Asker

Avdeling Asker

Drammen

Her finner du informasjon om vår avdeling i Drammen

Avdeling Drammen

Kongsberg

Her finner du informasjon om vår avdeling i Kongsberg

Avdeling Kongsberg

En god grensag gjør jobben enklere

Vi har et godt utvalg med grensager som gjør jobben med beskjæring og trimming av trær enklere. Vi leverer grensager med tilpassede hylster og holdere som gjør det enkelt å ha med seg flere redskaper når man arbeider i hagen. Se vårt gode utvalg i nettbutikken her.

Godt utvalg

I vår nettbutikk finner du et godt utvalg med hagemaskiner og utstyr. Med riktig utstyr går jobben fortere, og resultatet blir ofte penere. Se vårt utvalg her.