Spesialister på tilhengere, hage- og parkmaskiner!
CRAMER ROBOTGRESSKLIPPER

Robotgressklipper fra Cramer

Få en flott gressplen med en robotklipper

Justerbar klippehøyde

Det er enkelt å justere klippehøyden med smartfunksjonsknappen på robotklipperen. Du kan velge mellom klippehøyder fra 20 mm til 60 mm. Finn høyden som passer best for din plen. Kort og stram, eller lang og naturlig. Du bestemmer.

Cramer RM1000

Cramer sin nye modell RM1000 er beregnet for hager opptil 1000 m2. Den er enkel å installere og bruke. RM1000 har installert mange smarte funksjoner som gjør at den gir perfekt resultat. Cramer RM1000 kan vi levere til en hyggelig pris. Kun kr 13 990,-

Cramer RM1000

Cramer RM1500

Cramer sin nye modell RM1500 er beregnet for hager opptil 1500 m2. Den er enkel å installere og bruke. RM1500 har installert mange smarte funksjoner som gjør at den gir perfekt resultat. Cramer RM1500 kan vi levere til en hyggelig pris. Kun kr 16 990,-

Cramer RM1500

Å komme igang med robotgressklipping har aldri vært enklere. Vi tilbyr deg innovative robotklippere fra Cramer, hvor den aller nyeste teknologien er tatt i bruk.

Flott resultat

Cramer RM serien klipper plenen din med fantastisk resultat automatisk. Du slipper å tenke på plenklipping og kan benytte tiden til andre gjøremål, eller bare slappe av. RM serien er tilpasset ulike arealer, så det er viktig å velge riktig modell. RM serien klipper godt også i skrånende terreng opptil 35 graders helling.

Sunn og tykk plen

En robot klipper bidrar til  en sunnere, tykkere og grønnere plen. Ved å legge igjen klippet gress så bidrar klippingen til egen gjødsling som gjør plenen sunn og robust. Du justerer enkelt selv høyden du ønsker å ha på plenen. Du vil ikke forstyrre naboen i når du benytter RM serien til Cramer. Lydnivået er på beskjedne 57dB, så man vil nesten ikke høre maskinen når den klipper.

Cramer RM1000

Bestill Cramer sin nye modell RM1000 her. Kun kr 13 990,-

Cramer RM1000

Bestill nå!

Det er nå vi har robotklippere på lager!

Cramer robotklippere

Cramer RM1500

Bestill Cramer sin nye modell RM1500 her. Kun kr 16 990,-

Cramer RM1500

Beregnet for norske forhold

Cramer sin RM serie er beregnet for norske forhold og er robust bygget for å tåle vær og vind. RM serien er en trofast arbeidshest som ikke lar seg stoppe av litt ruskevær.

Sikkerhet og vedlikehold

Cramer sin RM serie er enkel å vedlikeholde. Dekslet er enkelt å ta av, slik at man kan benytte hageslangen til å spyle rein maskinene. RM serien er også utstyrt med tyverisikring i form av  2G/4G-tilkobling.Dette gir klipperen en GPS-posisjonering. Alle modellene er også utstyrt med et Geofence-område. Om noen forsøker å stjele maskinen så vil klipperen låse seg og alarmen vil bli utløst. Man kan da følge klipperens posisjon via live-sporing i Cramer Connect-appen.

Få garasje

Kjøper du en Cramer robotklipper hos oss og registrerer ditt kjøp på Cramer sine hjemmesider så får du en tilpasset garasje til robotklipperen. Kampanjen gjelder t.o.m. 30.09.2022. Finn ut mer ved å kontakte din lokale forhandler her

Robotgressklipper fra Cramer

Se vårt utvalg av Cramer robotklippere her